Sineklik Kullanım Alanlari


Ürün ve hizmetlerimizin her aşamasında profesyonellik göreceksiniz. Yaşam alanlarınızı sinek ve böceklerden korumak için ihtiyaç duyacağınız bütün sineklik ve ekipmanlarını Sineklik Evi'nde bulacaksınız.

 Çaldığınız kapı, bütün ürün ve hizmetleri ayağınıza getirecek. Sineklikleriniz için düşündüğünüz en küçük aksesuarı bile Sineklik Evi'nden temin edebileceksiniz. Ürünlerimiz arasında; sineklik modelleriyle birlikte, menfez gibi diğer havalandırma ekipmanları, PVC ve alüminyum fitilleri, güvenlik kilitleri, fiberglas ya da alüminyum sineklik tülleri, farklı renk seçenekleriyle sineklik köşe takozları, menteşeler, tutamaklar da yer almaktadır.

Yapılan sinekliğin bile estetiksel yapısına artık dikkat edilmekte ve uygulanacak olan alana uygunluğu, göze hitabı, kullanışlılığı, sağlıklı ve ekonomik oluşu da dikkate değer konular arasında yer almaktadır. Bu özelliklerin yanında istenmeyen haşereleri mekanlardan yeterli düzeyde uzak tutabiliyor olması da dikkatte alınan bir diğer önemli husustur. Ortamın rahatlıkla havalandırılabilmesi ve pencere kapıların temizlene bilmesi de önemli bir konudur


SineklikSineklik
Sineklik
SineklikSineklik
SineklikSineklik
Sineklik
SineklikSineklik
SineklikSineklik

Yorumlar