Menteşeli Kedi Sineklik Kullanım Alnalari



Sineklikler için milimetrik hassasiyet taşıyan ölçü alma işlemi, tamamen teknik bir konudur. Pencerede ya da kapıda farklı bir tarzda ölçü almak gerekebilir. Bu durum sineklik modeline göre de değişecektir. Örneğin bir pencereye menteşeli sineklik takılmasıyla plise sineklik takılması arasında ölçü farklılıkları olacaktır. Söz konusu modelin dikey ya da yatay çalışacak olması bile ölçüyü etkileyecektir. Genel itibariyle sineklikler için iki türlü ölçü alma tekniği vardır. Takılacağı kapı ya da pencerenin içten veya dıştan ölçüsü alınabilir.

Dıştan alınan ölçü sinekliğin bitmiş halini belirtir ve net ölçüdür. Bunun için pencerenin veya kapının açılan kanadının dış kısımdan en-boy olarak ölçümlenmesi gerekir. İçten ölçü alma tekniği ise açılan kanatla ilgili değil kanadın yer aldığı kasayla ilgilidir. Kasada contanın bulunduğu bölümün köşelerindeki tırnaklardan itibaren yine en-boy ölçümü yapılır. Üretim aşamasında bu ölçülere, uygulanacak sinekliğin modeline göre pay eklenir. Genellikle dikey çalışan menteşeli, stor ve sabit modellerde iç tarafa açılan sineklikler için, ‘iç ölçü’ önem taşır.

Yatay Sineklik çalışan stor sinekliklerde ise ‘dış ölçü’ daha olumlu sonuç verir. Bu işlemler, basit ancak bilgi gerektirir. Küçük bir hata, sürecin başa dönmesine, hatta üretilen ürünün boşa gitmesine yol açabilir. Bu yüzden mümkün olduğunca sinekliği uygulayacak ustanın gelip keşif yaparak kendisinin ölçü alması daha uygundur. Hangi model, nasıl bir çalışma sistemiyle uygulanacaksa, işinin uzmanı o çerçevede ölçü alacaktır.

Menteşeli Sineklik Menteşeli Kedi Sineklik , kullanım yerine bağlı olarak, kapı ve pencerelerinize çözüm üretir. Bu ürünümüz adındanda anlaşılacağı gibi, kedi besleyen müşterilerimizin tercih ettiği bir üründür. Standartında Fiberglass tül kullanılmaktadır. Ancak, isteğiniz üzerine alüminyum tel kullanılarak, sinek ve haşeralardan kurtulmuş olur, aynı zamanda kedinizin can güvenliğini bir üst seviyeye çıkartmış olursunuz. Üstelik Yeni yıl ile birlikte kedi sinekligi olarak, " Sizin Kediniz Bizim Kedimiz" uygulamasıyla Menteşeli Sineklik fiyatlarımızda kampanyalarımız başlamıştır.

Yorumlar