Plise Sineklik Sistemleri



Sektörün lider firmaları arasında bulunan Sineklik Evi, gücünü faaliyet alanına hakimiyetinden almaktadır. İmalat, satış ve montaj dahil her adımı kendi kaynaklarıyla atan firmamız, kullandığı ürünlerin kalitesine güvenmektedir. Sineklik Evi, imza attığı her işin arkasında dururken, müşterilerinin güven ve memnuniyetini esas almaktadır.

Firmamız sineklik sektöründe, başta menteşeli olmak üzere bütün sineklik modellerinin hem imalatını hem de montajını yapmaktadır. Sabit sineklikten, pileli ya da plise sinekliğe, stor sineklikten akordiyon sinekliğe kadar her ürünü bünyesinde bulundurmaktadır. Her modeli aynı titizlikle hayata geçirmektedir.     PVC ya da alüminyum sineklikler için gerekli bütün malzemeleri kendimiz imal ediyor ve mekanlarınıza kazandırıyoruz. Pencere veya kapı sineklikleri ile cam balkonlar için en idal çözümler sunuyoruz. Bütün bunları işinin ehli ustalarımızla hayata geçiriyoruz.

Plise Sineklik diğer adıyla pileli sineklik olarak anılmaktadır. kedi sinekligiYatay Plise veDuble olarak çalışabilmektedir.
Plise Sineklik uygulandığı pencerelerde bakım gerektirmeyen dekoratif sineklik tülüyle çok kolay kullanılabilen, katlanılabilen sineklik sistemidir. Ayrıca evcil hayvan besliyen müşterilerimizin, özellikle pencerelerinde plise sineklik sistemini kullanmaktadırlar. Bu sayede hem evinizi sinek vb. haşeralardan korurken, aynı zamanda evcil hayvanınızın can güvenliğinide sağlamaktadır. Sizlere bu değerli hizmeti sunmaktan dolayı Sistemleri olarak kıvanç duyuyoruz.

Yorumlar